Zamieszczone przez Maicroft
[INFO] Rabat dla OCP przy zakupie nowej Skody...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
[INFO] Rabat dla OCP przy zakupie nowej Skody...
Witam,
Przy zakupie nowego samochodu salon Sinclan - Bis w Wesołej k/Warszawy daje 4% rabatu.
Osoba kontaktowa Szef'u salonu - Robert Jankowski tel. 0-605 422 934
Oczywiście należy się powołać na OCP
Serwis - auta klubowiczy które będą serwisowane w w/w ASO otrzymają 8% Rabat zarówno na robocizne jak i na części. Jest to oferta wyjściowa dalszy jej rozwój Uzależniony jest od ilości aut które będą serwisowane. EDIT: Rabat został zwiększony do 10%
podaje namiary na salon:
Sinclan Bis Sp. j.
ul. Lubelska 58
05-077 Wesoła 4 - Zakręt
tel. 022 / 773 80 27
fax. 022 / 773 80 47
Auto MUSI posiadać naklejkę OCP.
pozdrawiam.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
-
-
Re: Rabat dla OCP przy zakupie nowej Skody
Zamieszczone przez MartinezW chwili obecnej pracujemy nad rabatem serwisowym.
Mozesz mnie juz zaanonsowac i uprzedzic, ze bede upierdliwy."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaA dopracujecie go do czwartku? Bo bede u nich na przegladzie.
Mozesz mnie juz zaanonsowac i uprzedzic, ze bede upierdliwy.
Jeżeli pomyślą sobie że jesteś typowym OCP'owiczem to bedzie lipaTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezTo sie wstrzymaj .
Jeżeli pomyślą sobie że jesteś typowym OCP'owiczem to bedzie lipa
A jak pomysla, ze jestem typowym OCPowiczem, to ja juz ich z bledu wyprowadze. :twisted:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezWtorek, najpóźniej środa powinienem mieć inforamcje jakie to będą rabaty. Jedno jest pewne rabaty będą przysługiwać tylko obklejonym autom."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasbyło by prościej z rabatami jakby sie zorganizowało legitki klubowe uprawniające do zniżekTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezNie ma tak dobrze rabat ma klubowicz a nie każdy kto przyjdzie z legitką
PS. Marcin i jak? Zaanonsowales mnie w Zakrecie ?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Tak mówiłem, że będzie w czwartek pierwszy. Pytali sie mnie po czym nas rozpoznać . IMO Legitymacja to beznadziejny pomysł, w moim portfelu nie ma już miejsca na karty, legitymacje, jakieś karty rabatowe, i inne tego typu pierdoły. Poza tym jeżeli ktoś chce rabat musi nas reklamować jakoś. Im więcej będzie oznakowanych aut tym lepiej.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Dopisałem info o rabatach serwisowych w pierwszym poście. Rabat nie jest duży ale jeżeli sporo klubowiczów będzie się tam pojawiać ulegnie zwiększeniu.
Jak obserwuje wypowiedzi to to ASO ma stosunkowo dobrą opinię i ZTCW serwisuje tam swoje auto kilku klubowiczów.
Jeżeli ktoś ma jakieś znajomości i dobrą opinię o ASO z danego Miasta/Województwa proszę o info spróbujemy wywalczyć stałe rabaty w innych ASO w Polsce.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
4%, czyli standardowy rabat SAP-u dla VIP-ów :cry:
Jako ksiundz mozna dostać 6% na SuperB.
Mam w rodzinie przypadek VIp-a który dostał rabat w Oplu na 33% :diabelski_usmiech (Astra Bertone) - to jest miły rabacik :szeroki_usmiech
Myślałem aby wziąść nową OII z rabacikiem VIP-owskim ale jak mi policzyli za to co chciałbym miec w samochodzie to im podziekowałem. Wolę kupic 2-3 letnią uzywkę
m@riucha
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez m@riucha4%, czyli standardowy rabat SAP-u dla VIP-ów :cry:
Jako ksiundz mozna dostać 6% na SuperB.
m@riuchaTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Ja mam do zaoferowania rabat
INTER AUTO
Kraków
ul. Kocmyrzowska 1a
Serwis
(+4812) 6440886
10 % na naprawe
15 % na materiały
20 % na orginalne części skody
Osoba kontaktowa w sprawie rabatów:
Janusz Bystry kierownik serwisu przed wizytą prosze skontaktować sie z tą osobą w sprawie weryfikacji klubowej
telefon kontaktowy: +48508097913
Tylko auta oklejone są objęte rabatami
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasJa mam do zaoferowania rabat
INTER AUTO
Kraków
ul. Kocmyrzowska 1a
Serwis
(+4812) 6440886
5% rabatu na naprawy
reszta rabatów w trakcie ustalania
rabat przysługuje autom oklejonym
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasja mam naklejki w aucie jestem dzis w krakowie mam czarną jak chcesz to daj znac
mój numer znajdziesz w dziale pomoc
a w którym rejonie krakowa bedziesz?
Komentarz
-
Komentarz